Tarieven en voorwaarden

Tarieven en voorwaarden

1. Je betaalt € 85,00 voor een strippenkaart van 8 lessen. Deze heeft een geldigheidsduur van 10 weken. Je kunt die kaart dus in 8, 9 of 10 weken opmaken. Je kunt ook een strippenkaart voor 25 keer nemen. Die kost € 240 en gaat 30 weken mee met 5 ‘gratis’ absenties. Alleen in uitzonderlijke gevallen (zoals bv. zwangerschap of een overlijden in de nabije kring) kan de geldigheid van de kaart in overleg evt. worden verlengd.

2. Zonder tegenbericht stuur ik je na afloop van je strippenkaart een factuur voor de nieuwe, die aansluitend op de vorige ingaat. Wil je liever (al dan niet tijdelijk) stoppen? Laat het dan weten minimaal 1 week voor je strippenkaart afloopt.

3. Geld van eenmaal gekochte strippenkaarten wordt niet gerestitueerd.

4. In de schoolvakanties geef ik geen les, tenzij er voldoende animo is voor een les. De schoolvakanties tellen niet mee voor de absentie op je strippenkaart. Die ’til’ je bij afwezigheid over de vakanties heen. Valt je vakantie buiten de reguliere schoolvakanties? Als ik het ruim van tevoren weet, kunnen in overleg ook die strippen over je vakantie worden heen getild.

5. De strippenkaarten zijn inclusief materiaalgebruik en thee. Facturen stuur ik per mail. Daarop staat ook vermeld wanneer je kaart ingaat en wanneer deze uiterlijk afloopt.

6. Als je niet kunt, geef dit dan – indien mogelijk – tijdig door via de mail of per sms/whatsapp , zodat iemand anders in jouw plaats een les kan inhalen of een proefles mee kan doen.

7. Een proefles kost € 5,00. Meld je daarvoor aan via de mail of telefoon om te zien of er die dag een plekje vrij is op de locatie en tijd van jouw keuze.